Spritfyllda äckel i hörnen

Idag är jag frustrerad. Jag borde kanske vara bakis och trött men jag är mest förbannad. Och konfunderad (för er som inte vet vad det betyder, googla det!). Igår var jag ute på en club som heter Rose här i London, en club som alla andra i Soho. Hade superkul! Dansade, drack skumpa och kände att jag ägde hela stället (jag vet att jag inte är ensam om att känna så när man blir lite rund om fötterna).
 
Tills klockan började närma sig tre och stället började likna en urplockad Aladdinask; alla godingar är tagna och kvar är några spritfyllda äckel i hörnen. Då finns det alltid de som ska leta efter det klassiska kvart-i-tre-ragget. Skillnaden mellan de spritfyllda äcklen i London jämfört med de i Stockholm är att de är betydligt mer aggressiva här. Som jag sagt förut är det som ett zoo på Londons nattclubbar och hanarna tror att de bara kan välja och vraka bland tjejerna. Bara ta tag i sitt byte och sen är det klart. Fuck heller! Ge fan i mig! Inte nog med att varenda jävla snubbe man tittar på tar tag i ens hand, de förstår inte ett nej. Flera gånger smällde jag till olika killars händer och gav de en låt-mig-vara-annars-jävlar-blick men de fortsatte ändå. Om jag mycket tydligt visar att jag inte vill hålla din hand betyder inte det att du kan ta tag runt min höft istället. Hur jävla svårt ska det vara? 
 
En av dessa patetiska nollor blev så tagen av att en tjej slog till honom, två gånger, och sedan fick ett finger mot ögonen varpå jag sa; "get the fuck off me" att han gick till sina kompisar och gnällde och sa att jag var ett psyko. Stackars lilla kille som alltid fått allt han vill av mamsen och blev slagen (inte alls hårt) av en tjej som är 160cm lång. Buhu. Cry me a river, bitch. Något jävla fel är det i deras uppfostran, gör om och gör rätt.
 
 
 
Innan jag gick ut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0