Ett fredagsproblem

 
Sitter just nu i en fotölj i vardagsrummet i vårt hem i Rom. Ute är det växlande molnlighet och ca 23 grader, ingen större skillnad från det väder ni har i Stockholm, vad jag har hört. Klagar lite på vädret nu men det som verkligen stör mig är att min rygg kliar något fruktansvärt och jag har ingen som kan hjälpa mig. Flickan sover middag och resten av familjen är i Venedig. Det jag har är mina egna armar som fan heller når dit de bör nå på ryggen. Har använt en fjärrkontroll och det fungerade inte. Funderar på att knida ryggen mot bordshörnet, det är det enda vettiga i rygg-kliar-väg som jag kan hitta. Kan inte skriva mer då detta helvetes kli gör mig galen. Fan vad jag hatar när ryggen kliar. Finns få saker som är så störande. 
 
 
 
 
 

Naken-toan

Ibland undrar jag hur inredare och arkitekter fick sina jobb. Speciellt de som gör toaletter. Toaletter måste vara det rum som oftast har fel i sig. Det rum som alltid ritas sist på arbetsdagen när alla är trötta eller ibland till och med på after-worken efter arbetstid. Det finns alltid något fel på offentliga toaletter. Det finns toaletter där man knappt når till toapappret, toaletter som öppnas inåt fast det inte finns något svängrum så att man måste suga in magen och hålla andan för att sedan pressa sig ut. Och sen finns det toaletter med det mest störande felet, som enligt mig är den vanligaste missen; de som saknar krok. Där man tydligen ska komma in med varken jacka eller väska, kanske helt naken till och med. Jävla puckon som inte sätter dit krok-helvetet. De vill väl antagligen att man ska sitta med allt man har i knät och hoppas på att man inte tappar något i toan. Hur fan ska jag torka mig då?! Med hela jävla knät fullt med saker. Jävla män som designar tjej-toan och tror att de har koll på allt. Bara för att de aldrig bär mer kläder än de orkar tvätta, alltså knappt någonting.

Trodde det var en krok. Grundlurad.

 

Hitta kroken! Juste det finns ingen.

 


Fuck pollen

Fuck, vad jag hatar pollen. Jag vet att jag inte är ensam om att göra det och det är troligtvis värre i Sverige men jag ska fan klaga i alla fall. Trodde att jag skulle slippa pollen i år eftersom jag håller mig borta från Sverige, men icke sa Nicke, pollen har anlänt till London. Yeey! Nu går jag runt med svullna ögon, en rinnande näsa och det kliar i hela ansiktet. Kul. Och när jag springer flyger dessa jävla pollen rakt i ögonen på mig hela tiden så att jag springer med blinkande rinnande ögon. Ser ut som att jag gråter och samtidigt flirtar med alla som går förbi. Väntar bara på att jag ska bli så blind att jag springer in i en lyktstolpe eller något. Det är bara det som saknas.

 


Spritfyllda äckel i hörnen

Idag är jag frustrerad. Jag borde kanske vara bakis och trött men jag är mest förbannad. Och konfunderad (för er som inte vet vad det betyder, googla det!). Igår var jag ute på en club som heter Rose här i London, en club som alla andra i Soho. Hade superkul! Dansade, drack skumpa och kände att jag ägde hela stället (jag vet att jag inte är ensam om att känna så när man blir lite rund om fötterna).
 
Tills klockan började närma sig tre och stället började likna en urplockad Aladdinask; alla godingar är tagna och kvar är några spritfyllda äckel i hörnen. Då finns det alltid de som ska leta efter det klassiska kvart-i-tre-ragget. Skillnaden mellan de spritfyllda äcklen i London jämfört med de i Stockholm är att de är betydligt mer aggressiva här. Som jag sagt förut är det som ett zoo på Londons nattclubbar och hanarna tror att de bara kan välja och vraka bland tjejerna. Bara ta tag i sitt byte och sen är det klart. Fuck heller! Ge fan i mig! Inte nog med att varenda jävla snubbe man tittar på tar tag i ens hand, de förstår inte ett nej. Flera gånger smällde jag till olika killars händer och gav de en låt-mig-vara-annars-jävlar-blick men de fortsatte ändå. Om jag mycket tydligt visar att jag inte vill hålla din hand betyder inte det att du kan ta tag runt min höft istället. Hur jävla svårt ska det vara? 
 
En av dessa patetiska nollor blev så tagen av att en tjej slog till honom, två gånger, och sedan fick ett finger mot ögonen varpå jag sa; "get the fuck off me" att han gick till sina kompisar och gnällde och sa att jag var ett psyko. Stackars lilla kille som alltid fått allt han vill av mamsen och blev slagen (inte alls hårt) av en tjej som är 160cm lång. Buhu. Cry me a river, bitch. Något jävla fel är det i deras uppfostran, gör om och gör rätt.
 
 
 
Innan jag gick ut.
 
 

NO LIMIT


Timeout Sverige

 
Ja, Reinfeldt har rätt, det är huliganism. Men från början, grundtanken med upproret som pågår i Stockholms förorter, tror jag inte handlade om att bara förstöra. Det finns idioter som går på fotboll och är ute och super som bara har slagsmål och försörelse i huvudet utan att ha någon baktanke, men det här handlar inte om ren idioti. De som startade vandalismen i Husby ville säga något. De vill bli hörda och känner sig felbehandlade, de är helt enkelt jävligt upprörda. Så lyssna, politiker! Lyssna, polisen! Förstå grunden till den här skiten så kan vi göra vårt samhälle bättre. Sverige är inget krigsland, vi har ingen stor militär, våld är inget sätt att lösa konflikter på, vi är inte Nordkorea eller USA, Sverige är ett tryggt land fritt från egentliga oroligheter där vi löser konflikter genom samtal. Så lyssna och samtala. Det här har urartat och nu har många hakat på och det är ren huliganism. Men det finns fortfarande en kärna som man måste komma till, en konflikt som måste lösas. Vi ska inte behöva kriga mot polis och politiker, vi är ett lag. Sverige vann precis VM-guld som ett lag, genom samarbete, det måste vi fortsätta med. Ta en timeout och lägg upp en strategi så att Sverige som lag blir vinnare. 
 
H
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lycka!

Sedan igår är jag så lycklig att jag inte kan klaga idag, för jag har blivit faster för första gången! Lyckan är total och jag trodde aldrig att jag kunde älska en människa som jag aldrig träffat så mycket. Hela mitt hjärta är just nu hemma i Stockholm där min dyrbaraste skatt och undrbart vackra Troy är. Min fina brorson som tydligen har samma breda fötter och stora stortår som sin pappa. Välkommen till världen! Snart kommer jag hem och håller dig i mina armar och jag kommer aldrig släppa taget.
 
 
Älskar fettvalken i nacken.
 
 

Hatar småmynt

Något jag blir galen på i det här landet (UK), och i alla euroländer också för den delen, är mynten! Dessa jävla, förbannade myntjävlar. Sverige ligger absolut i framkant när det gäller kontanter vilket vi ska vara stolta över och jävligt tacksamma för. I det här förbannade landet finns det inte bara enpundsmynt och tvåpundsmynt utan också mynt för 50 pence, 20 pence, 10 pence, 5 pence, 2 pence och 1 pencemynt. 1 pence är alltså 10 svenska öre. 10 jävla skit öre! Det är som en jävla tegelsten i plånboken fast man går runt med mynt med ett värde av bara tio kronor. Skit i myntjävlarna är mitt tips, eller desperata rop snarare, till regeringen. 
 
I euroländerna har man också alldeles för många mynt. Det som ska vara något jävla sammarbete skapat av de smarta ekonomerna i Europa. De vill att alla ska gå över till euron men fattar inte hur jävla korkat det är att tillverka så många onödiga mynt. Jävla puckon. 
 
 
 
 
 
 

Självömkan

 
För alla er som tror att det här är dagens citat så är svaret, nej. Det är ett skämt för mig. Ett exempel på ett riktigt töntigt citat, knappt värt att kalla ett citat. "Jag tänker mycket men säger inte mycket." Då behöver du inte skriva det heller! Det är min första tanke. Tänker du mycket, fortsätt med det då, vaför i helvete behöver du uttrycka det i skrift. Håll det för dig själv för ingen bryr sig. Så sjukt töntigt och bilden gör det bara värre. Någon jävla snubbe som dricker öl på en strand med luvan på, vad fan har det med att tänka och hålla käften? Jag skulle gissa att han är på väg till en strandfest och fryser. Jag ser bara självömkan i det här citatet. "Tyck synd om mig för jag kan inte uttrycka mig i ord." Buhu. Skaffa dig ett lexikon för fan. Ingen vill veta var du köpt din tröja. 
 
 

Skjuta utan vapen

USA som ska vara något slags "föregångsland" idag har ju för fan blivit ett mardrömsland att bo i. Det händer den ena konstiga saken efter den andra. Skolskjutningar, bombdåd, kidnappningar och fabriker som plötsligt sprängs. Folket där borta verkar bli galnare och galnare och det är, i mina ögon, inte ett land att se upp till. Värst av allt är vapenlagarna. Det är lagligt att äga vapen, och i en del delstater, att skjuta folk på sin egen mark. Hur sjukt är inte det? Hur fan ska de minska på skolskjutningar och skit om de inte kan förbjuda vapen. Hur jävla hjärndöd får man vara? Skottlossning efter skottlossning sker, i skolor, på öppna gator och på biografer, men inget händer med vapenlagarna. Om de vill minska dessa skjutningar är det väl självklart lättast att ta bort själva vapnet. Hur jävla lätt blir det att skuta då? Det är som att de inte vill bli solbrända men vägrar att undvika solen. VAKNA!
 
 
 
Artikel från idag.

Minglar man verkligen som kidnappad?

Kom precis över en artikel från BBC News angående den fruktansvärda kidnappningen i Cleveland, Ohio, där tre kvinnor suttit kidnappade i tio år och en av dem har fött ett barn. De har blivit utsatta för våldtäkter och tortyr. Idet här stycket säger en polis att de suttit fängslade i olika rum men att efter ett tag har tillfångatagaren låtit de mingla med varandra. Det är ett mycket konstigt ordval. Inte fan tror jag att man "minglar" om man är kidnappad. Gav Mr Castro (kidnapparen) dem varsin drink och sa "gå in salongen och mingla runt lite med mina andra fångar?" Jag är lite tveksam. Men som sagt är inte alla detaljer klargjorda än så det väntar att se.

 

 

 


Kort stubin

 
Ibland när jag blir irriterad går det väldigt fort. Det behöver inte vara en allvarlig situation, någon som petar mig i ansiktet några gånger räcker, men det kan sluta i ett helvete. Till och börja med slutar man när någon säger sluta, om det irriterande momentet fortsätter då får människan skylla sig själv. Blir det skador ansvarar jag inte, du blev varnad. Retar någon upp mig, inte slutar när jag väldigt tydligt visar att jag inte vill mer och sedan ler när jag blir arg, då är helvetet löst. FY FAN! Vad arg jag blir då. Jag får så konstiga ideer på vad jag skulle kunna göra den här människan. Exempelvis, köra upp personens fingrar i munnen på sig själv, för att se hur lätt det är att le då. Eller varför inte ta en apelsin och sätta den i käften och sen köra upp två chillis i näsan. Första resktionen när ilsan kryper sig upp från tårna är att göra en dansk-skalle. Att bara ta personens huvud och dunka det mot mitt eget. Så frustrerad blir jag. Hemskt. 
 
 
 
 

Sluta inte


Smidig som ett kassaskåp

Glad sommar allihopa! Sommaren har i alla fall kommit till London, här har vi 22 grader och strålande sol, vilket är helt underbart! Har även fått information om att ni äntligen fått lite sol på er i Sverige också, kul för er, verkligen.

Sommar innebär att folk vill vara snygga till stranden och därför är hela staden ute och tränar, jättebra med tanke på att övervikt är vanligt här. Men det är inte bara positivt. Jag som älskar att springa är ute som vanligt och är coolast i springspåret, eller inte alltid längre. Fler folk betyder fler snygga människor också. Och det finns få gånger då ens självförtroende sjunker så fort som när en riktigt snygg och smidig tjej glider förbi en i löparspåret i de senaste löparskorna och springer hur graciöst som helst. Den känslan som uppstår då är hjärtskärande, när man själv kommer där bakom med sina slitna skor, sitt knallröda ansikte och ett hemskt flås som om man hade astma. Då känner jag mig smidig som ett kassaskåp. Som en stor bit betong som kämpar som en galning att komma fram fast att jag knappt rör mig en meter. Som en knubbsäl som hittat ut ur vattnet och tror att hon är en människa men i det ögonblicket inser att hon inte är något annat än en liten knubbig säl som inte alls hör hemma där. En hemsk känsla som jag hoppas att jag inte är ensam om.


Finn ett fel

Finns det något mer irriterande än när tidningar eller liknande publicerar texter som innehåller felstavade ord eller grammatiska fel? Det är ju för fan deras jobb att skriva! Hur dålig är man inte som journalist eller skribent om man inte ens kan skriva? Byt jobb jävla muppar.

Finn ett fel i texten.


Godmorgon


Fina pojkar spottar inte

Hej alla grabbar! Nu har jag ännu ett bra knep för att få tjejerna på fall, eller för att få dem att kolla in dig i alla fall. Som vanligt är det super enkelt och för alla tjejer väldigt självklart men för er killar verkar det svårare att förstå, så här är det: tjejer gillar inte killar som spottar. Det är äckligt och det är ett stort NO-NO. Jag förstår att ni bara är människor som har lite väl mycket saliv i munnen ibland efter att ni dreglat efter nån snygg rumpa men det är så sjukt osexigt att spotta, framförallt framför tjejer. Ni kanske tycker ni är coola när ni röker och spottar, men saliv på marken är ingen man blir våt av direkt. Det är inte så att tjejer tänker "åh vilket nice spott, det salivet vill jag ha i munnen". Nej, precis det är motbjudande. Spotta ALDRIG framför en tjej som du vill ha. Tro mig, hon kommer springa därifrån.
 
 
Spottade du precis?
 

RSS 2.0