Nattklubbarna i London

Hej alla fina fiskar! Nu ska jag berätta om hur det går till på de "fina" nattklubbarna i London, för er som aldrig varit här så att ni vet vad som väntar och för er som varit här och trott att dörrvakterna skämtat. Såhär är det...
 
Tjejer går in gratis och får gratis drinkar. FAN VA BRA!, tänker ni, ja, det är grymt MEN tro inte att ni får se ut som ni vill. När de säger tjejer menar de tjejer med stilettklackar, korta, och då menar jag korta klänningar som visar så mycket kött som möjligt och så måste tjejerna vara snygga. För svenskar är det ofta inget problem då de flesta är snygga men för resten av världens befolkning är det är problem. 
 
I kön måste tjejer öppna jackan (ja, på riktigt) för att visa vad de har på sig för att sen bli inspekterade av vakterna som avgör om klänningen är kort nog, klackarna är tillräckligt höga, om de har tillräckligt med smink och om det är något att tjäna pengar på, helt enkelt. Det är helt sjukt!
 
Killar betalar MINST 20 pund, alltid. Alltså är tjejer som objekt som pekas ut i kön för att sedan få gratis drinkar av alla rika snubabr inne på klubben. Det är som ett jävla zoo. Man skulle lika gärna kunna sätta tjejerna i burar och sedan köra auktion, då killarna får buda hur många champagne och vodka flaskor de kommer köpa. Juste, sen är det tävling mellan alla hanar (killarna) om vem som köper mest dricka. De kommer nämligen alltid ut med stora tomtebloss på flaskorna så att alla på stället tydligt kan se vem som köpt vad, och hur mycket. Det är så töntigt.  
 
Så välkommen till nattklubbszoot i London. Klä ut dig till hora och kom in bara! Skulle inte förvåna mig om det bedrevs bordell inne på många av klubbarna. 
 
 
 
Oxfort Street
 
 
Kondomautomat inne på en klubb. Vadå uppmuntra till sex?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mikxki

Härliga bilder :)

2013-03-16 @ 15:31:00
URL: http://mikxki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0