Dagishets

Hej, kära läsare. Många av er har säkert hämtat eller lämnat barn på dagis eller i skolan under "hetstimmarna", då ALLA ska hämta eller lämna sina barn på samma gång. Det är kaos. Ungar som springer omkring, ungar som skriker, ungar som gråter, ungar som kissar på sig, ungar som drar varanda i håret och föräldrar som är stressade och trötta. Totalkaos helt enkelt. 
 
Det värsta med den här dagishetsen är inte ungarna, utan de föräldrar som får panik och tror att de är ensamma om att stå och trängas i hallen. De står och tittar argt på alla och stressar utav helvete för att komma ut och tror att alla är där bara för att stå ivägen för just dem. Dessa överklass-allt-handlar-om-mig föräldrar finns det gott om här i London och den ena är värre än den andra. 
 
Om man skulle gå in i deras tankar skulle det låta: "AKTA! HÄR KOMMER JAG! VARFÖR STÅR ALLA DÄR JAG SKA GÅ! VARFÖR ÄR ALLA HÄR?!" Förstår de inte att alla är i samma situation? Jag har lust att ställa mig ivägen bara för att jävlas och skrika: "INGEN KOMMER HÄRIFRÅN! VI SITTER FAST! PANIK!" Eller bara hoppa omkring som en apa och göra allt för att de inte kan komma ut. 
 
 
Skyll inte på barnen. Föräldrar, lugna er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0