Bränd.

Sitter just nu i en soffa i en strandvilla på Formentera, strax utanför Ibiza. Har det helt underbart! 27 grader, sol, stranden och havet. Idag mår jag.

Men jag måste ändå klaga på något; mitt jävla pigment. Fy fan! Jag är rödhårig och full av fräknar, vilket betyder solskyddsfaktor 50 och jävligt långsamma resultat. Fan vad jag blir avundsjuk på folk med bra pigment. Som bara behöver en timme i solen för att få en snygg, jämn bränna som håller hur länge som helst. Själv behöver jag 538 timmar i solen med massa solkräm för att inte se ut som en kräfta och få en sisådär bränna. Det enda som indikerar att jag sett solljus, med mina lager av solkräm, är mina miljoner fräknar över hela kroppen. Det ser ut som att jag spottat snus i motvind, som man säger i Värmland. Men jag ska inte hata på fräknarna, det är min enda chans att se brun ut just nu.

Så här ser det ut där jag är just nu.

 


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Hahaha älskar att du inför lite värmländska! Du ser jättefin och brunbränd ut förresten. Hoppas du har det bra i värmen, och att vi ses när du hittar "hem". Kram :)

Svar: Tack så mycket! Jag är tillbaka i London nu :)
Karolina Wase

2013-06-17 @ 11:49:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0