Hitlerfest

Kära vänner, ursäkta mig att jag varit så dålig på att klaga på sistone. Jag har kommit in i ett härligt sommar-mode som gör mig ovanligt positiv...känns läskigt. Jag hoppas för allas skull att mina positiva dagar är över så att bloggen förblir lika bitter som vanligt.
 
Idag regnar det i London, överraskning, och då känner jag för att klaga. Men inte på vädret utan på kläder. Jag fullkomligt avskyr klädrestriktioner. Så kallade "dresscodes". Fuck dresscodes. Ge fan i vad jag ska ha på mig säger jag bara. Varför i helvete måste man tvinga sina gäster, som är snälla och kommer på festen, att ha på sig en viss typ av kläder. Sen när vill vi att alla ska se likadana ut? Vad är det för jävla hitlerfest där alla ska ha på sig vitt? Eller circus där alla ska klä ut sig? Hur fan kan en fest vara rolig om alla ser likadana ut? Jag blir fruktansvärt provoserad av dresscodes att det fullkomligt bubblar i mig när jag tänker på det. 
 
Studenten, till exempel. Varför måste alla killar gå och köpa dyra, obekväma kostymer som de aldrig kommer bära igen. Och varför måste jag, som tjej, vara vitklädd och låtasas vara oskuld? Vad är det för jävla mall vi försöker passa in i? Vad hände med att man ska vara unik och sticka ut? Fy fan för folk som går i grupp och ser likadana ut. Lägg ner den skiten. Hela livet handar om att passa in i olika sammanhang såsom skola, arbetsplats och kompisgäng. Vi lägger ner allt för mycket tid på att passa in. Stick ut! Om hundra år är det ingen som kommer komma ihåg dig om du hela tiden håller dig innanför boxen. Ut ur boxen och var den du vill vara. 
 
 
 
 
 
Vem vill vara ett djur i en bur?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0