Raggningstips

Nu kommer ännu ett tips från Coach-Karro. Mycket användbart för er singlar där ute som inte förstår varför ni inte kan hitta kärleken.

Du har varit ute på jakt, på krogen eller bara på stan. Du har hittat ett byte som du pratat lite med och sedan lyckats byta nummer eller Facebook med, för att höras av vid ett senare tillfälle. Du kände ett litet klick och tror att det är ömsesidigt så du tar mod till dig och skriver till ditt ragg. Nu finns det några enkla regler.

1. Om personen inte svarar har människan inte varit med om nån olycka eller tappat telefonen. Nej, du har blivit dissad. Släpp det. Om du fortsätter är du riktigt pinsam.

2. Skriver personen avvikande, ex. "jag har inte tid att ses" eller "det är rätt mycket just nu" har du också blivit dissad. Skriv inte igen! Gå vidare.

3. Om människan säger att den vill ses och ni bestämmer träff har du lyckats. Nu är det fritt fram att ta kontakt igen.

Hoppas ni får nytta av detta och slutar tracka folk som inte vill träffa er. Kärleken är inte alltid ömsesidig och det är bara att gå till någon annan. Livet är för kort för att slösa tid på folk som inte vill lägga ner tid på dig.

 

Var inte med någon för att känna er "hela". Var fulländad med dig själv.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0