Räcker inte "Guds" skydd?

 
 

Svanjävlar

Glad Valborg alla där hemma i Sverige! Själv sitter man i London och myser i solen.

 

Imorse var jag ute och sprang, som jag alltid gör efter att jag lämnat flickan i skolan, och eftersom vädret är så underbart här har folket hittat ut ur garderoben och gått ut på stan och tyvärr även alla jävla fåglar. Värst är det i Hyde Park, där jag springer såklart! Där finns en jättefin sjö, eller vad man nu ska kalla det, och dit har nu alla fågelfän hittat. Änderna är helt okej då de håller sig för sig själva, förutom när turisthelveterna ska mata dem med hela jävla limpor i flera timmar så att alla fåglar kommer och är som galna, skitkul att försöka springa emellan. Men värst är svanarna. Dessa onda varelser som alla vill ta kort på eftersom de är så vackra och ståtliga, fuck heller! De är lömska och onda. De attackerar när man som minst anar det, riktigt aggressiva varelser. Jag går inte nära en svan och kommer den för nära drar jag. De kan fan flyga, gå och simma. Dessutom tar svanjävlarna alltid brödet från de stackars små änderna.

 

Sekunderna innan jag sprang iväg, fort som fan.

 


Jävla sär

Jag hatar folk som särskriver! Som delar ord på mitten. Jag får panik!! Det heter jättebra, INTE jätte och sen bra, det är väl fan ingen bra jätte du talar om! Åh jag blir så frustrerad. Om ni undrar vilka ord som ska sitta ihop så är svaret: ALLA! 
 
Tänker inte ge er en bild på något särskrivet så mycket hatar jag det. Här är lite bilder från slottet i södra Frankrike där jag just nu befinner mig. 
 
 
 

Dumma amerikanare

Hahahahaha! Jag håller just nu på att garva ihjäl mig! Amerikanarna tror som vanligt att de är smartast i världen och alltid är steget före. Deras senaste revolutionerande idé är att ha whiteboardtavlor som är skottsäkra. Allt på grund av de allt vanligare skolskjutningarna i landet. Inte tänkte man förbjuda vapen eller något i den stilen, nej, nej, istället ska man dra ner en stor jävla whiteboard tavla när skolskjutaren kommer nästa gång och sen ska en hel skolklass skydda sig bakom tavlan. Alltså hur jävla dumma får man bli. De slår ju nya rekord i korkade ideér varje dag.I sommar är jag naken

God dag mina vänner! Just nu befinner jag mig i ett slott i södra Frankrike. 
Kom hit idag efter en sex timmar lång bilresa från Paris, hatar att sitta i en bil så länge. Har ont i rumpan, i huvet, i ryggen och är allmänt rastlös. 
 
 
 
 
För att komma till dagens ämne har jag läst lite svenska tidningar idag och en del svenskar är allt bra konstiga, som att det finns folk som anmäler människor för att de går nakna i sina egna hem. Sina egna hem! Kom igen! Sverige ska vara ett fritt land där man ska få säga oh tycka som man vill. Jag menar vi kan välja in rasister som Sverigedemokraterna i riksdagen men man får inte vara naken i sitt eget hus. Bry er om viktiga saker istället! Hur jävla känslig får man vara? Titta inte in genom andras fönster om det stör dig! Stå inte och smyg i buskarna och ta bilder om du blir upprörd över det du det! Hur jävla svårt ska det vara. Ska man inte ens få duscha naken längre? Måste jag se till att alla sover för att inte bli polisanmäld när jag byter om i mitt eget rum? Jävla idioter! Ska fan gå runt näck i hela trädgården i sommar. 
 
 

Bortskämda ungar

Tjenaremittbena!
Idag har jag och mina supersköna vänner här i London diskuterat bortskämda ungar. Ett ämne som inte bara väcker frustration utan också gör en riktigt förbannad och illamående. Alla är vi medvetna om att vissa människor är bortskämda och curlade av sina föräldrar men vi lär oss tycka om dessa människor i alla fall, tills bortskömdheten blir alltför tydligt och man inte står ut längre. Ärligt talat klarar jag inte av människor som inte förstår värdet av pengar eller beter sig som om deras föräldrar är "skyliga" att ge dem pengar trots att de fyllt arton år. Det är så upprörande att se "vuxna" människor och ungdomar, som borde jobba extra, be sina föräldrar om pengar till allt. Har man fyllt 16 kan man fan jobba och gå i skolan samtidigt men det finns så många lata jävlar där ute som bara sitter på sina feta arslen och tror att deras föräldrar är någon jävla bankomat som spottar ut pengar. Det är föräldrarnas fel, ja, men det måste ju fan finnas en gräns. Ska dessa äckliga ungar gå till mamma och pappa när de fyllt trettio och har egna barn och be om pengar till mat, kläder och räkningar. Klipp navelsträngen för i helvete! Släng ut ungen på gatan och tvinga ditt barn att lära sig klara sig själv. 
 
Jag kommer bli en hård men rättvis morsa och mina ungar kommer fan inte få en spänn om de inte förtjänar det. Pengar tar tid och kräver ansträning för att få, man kan inte få dyra skor och jackor och pengar till krök bara så där. Vill du ha något måste du kämpa för det, så fungerar den här världen och det ska man fan lära sig från början. 

Det här stämmer verkligen in på mig


Letar modeller på ätstörningsklinik

 
 
 
Det är modellargenturen Nouveaus som letat modeller utanför Stockholms centrum för ätstörningar. Jag behöver inte ens gå in på hur sjukt det är, det är rätt uppenbart. Jag vet inte ens vart jag ska börja och det kommer bli en jävla bok om jag ger mig in på en KarroKlagar diskussion om detta. 
 
 
 
 
 
Utdraget ovan är från tidingen Metro och jag vill att ni läser de här raderna. När ni gjort det förstår ni hur dum i huvudet den här Cathleen är. Hon anser att svenska tjejer är för feta nu för tiden, samtidigt som antalet sjuka i ätstörningar i Sverige aldrig varit så många och medelåldern på patienterna på klinikerna bara sjunker. Tro mig, jag vet.
 
 

Korkade, feta britter

God eftermiddag gott folk! Hur fan är läget då? I London är det 15 grader och sol (mycket ovanligt) så här är det vår, äntligen om ni frågar mig.
 
Vår betyder att fler människor spenderar mer tid ute och parken är då full av glada men även jävligt jobbiga ungar. I Storbritanien ökar övervikten stadigt och folk blir bara fetare och fetare, men varför? I parken ser man varanan unge med en chipspåse i handen och i princip varje förälder. Det är nog det vanligaste mellanmålet i hela London. Vanliga människor förstår att fetma beror på en felaktig kost och för lite motion men inte britterna. De tror att en påse chips till mellanmål är riktigt nyttigt, "vadå? Det är ju potatis?" Jävla puckon! 
 
Jag blir förbannad när jag ser en fet förälder med sin feta unge och de har varsin påse chips i handen. Inte nog med att du gav ditt stackars, oskyldiga barn dåliga fetma-gener, du är även tvungen att ge honom en hemsk kost?
 
 
Eftersom jag är trött på feta britter får ni ingen bild på det. Det här är usikten från mitt rum. 
 
 
 

Är du trött på ditt jobb?

Nu har jag ett litet enkelt tips för alla er där ute som klagar på era jobb. För er som inte tycker om att gå till jobbet och inte ser någon som helst mening med det längre. BYT JOBB! Sök andra jobb, börja plugga, panta flaskor men sitt fan inte på era feta arslen och deppa över något som ni faktiskt kan göra något åt. Det krävs arbete för att komma dit man vill man kan inte sitta och vänta som en idiot på bättre tider. Upp och hoppa! 
 
 
 
Sitter du och väntar på bättre tider?

Det är ju fan ditt barn

Är riktigt illa berörd just nu och måste bara dela med mig av vad jag precis beskådade. Jag står i kön till mitt fantastiska flyg (stor dos ironi) Ryanair, till London när jag ser en man, en kvinna och ett barn stå längre bak i kön. Flickan är i sju års åldern och ser lite trött och uttråkad ut. Föräldrarna ser besvärade ut och total ignorerar flickan. Som att hon vore en jobbig främling. Där vill jag bara ryta till och knäppa med fingrarna framför deras ansikten och säga: "HALLÅ! VAKNA! DET ÄR ERT BARN!"

 

Men det slutar inte där...flickan börjar jobba lite hårdare för att få lite uppmärksamhet, kärlek eller bara en blick från sina, så kallade "föräldrar", så hon sträcker sig, försiktigt och osäkert, efter sin mammas hand. Men tro fan inte att hon får en kärleksfull blick och en varm hand att hålla i. Nej, kärringjäveln rycker undan sin dotters hand och ger henne en bitch-blick som säger: "rör mig inte med din smutsiga hand, ungjävel" Jag blir så upprörd att jag inte vet var jag ska ta vägen! Jag har lust att ta upp ungen i famnen och rädda henne från dessa psykfall till päron. Är så trött på att se folk som skaffar barn fast de egentligen inte vill. Hur hjärtlös kan man vara om man inte ens orkar hålla sin egen dotter i handen? Det är skamligt. Mitt hjärta går sönder av att se sånt här.

 


Hatar folk som inte kan skriva

 

Raggningstips

Nu kommer ännu ett tips från Coach-Karro. Mycket användbart för er singlar där ute som inte förstår varför ni inte kan hitta kärleken.

Du har varit ute på jakt, på krogen eller bara på stan. Du har hittat ett byte som du pratat lite med och sedan lyckats byta nummer eller Facebook med, för att höras av vid ett senare tillfälle. Du kände ett litet klick och tror att det är ömsesidigt så du tar mod till dig och skriver till ditt ragg. Nu finns det några enkla regler.

1. Om personen inte svarar har människan inte varit med om nån olycka eller tappat telefonen. Nej, du har blivit dissad. Släpp det. Om du fortsätter är du riktigt pinsam.

2. Skriver personen avvikande, ex. "jag har inte tid att ses" eller "det är rätt mycket just nu" har du också blivit dissad. Skriv inte igen! Gå vidare.

3. Om människan säger att den vill ses och ni bestämmer träff har du lyckats. Nu är det fritt fram att ta kontakt igen.

Hoppas ni får nytta av detta och slutar tracka folk som inte vill träffa er. Kärleken är inte alltid ömsesidig och det är bara att gå till någon annan. Livet är för kort för att slösa tid på folk som inte vill lägga ner tid på dig.

 

Var inte med någon för att känna er "hela". Var fulländad med dig själv.

 

 


Ta kontroll


En gång våldtäktsman, alltid våldtäcktsman

Tjenare! Sitter på en solig balkong i ett 16 grader varmt Rom och njuter av livet. Men självklart tar det inte lång tid  innan njutandet går över i att jag börjar äcklas av en del människor. Jag läste precis på Aftonbladets hemsida om en av de äckligaste, levande, svenska männen, John Svahlstedt. Vidrigare får man leta efter. Han har just blivit dömd till 4 års fängelse för att han haft sex med en flicka, flera gånger, han är 65 år och hon var 14-15 år när våldtäkterna ägde rum (2010-2012). Han gav henne cannabis och sen våldtog han henne i sin äckliga husvagn i Sollentuna. Han ska troligtvis överklaga domen. Dumma jävel. Lås in honom på livstid. 
 
Inte nog med det, han har tidigare blivit dömd för våldtäkter, 14 stycken på 70-talet och 12 stycken på 80-talet. Då smög han sig på sina offer med kniv och bar mask för ansiktet. Men det ska väl inte betyda att han har våldtagit en femtio år yngre flicka nu? Nej, för hon ville nog ha sex med den fula jäveln. Hur jävla sjukt är det inte det svenska rättsväsendet. Jävla mes straff! Den här sjuke jäveln borde fan skickas till något land med muslimsk lag, då hade han blivit stenad och piskad om han vore gift och utvisad om han är ogift. Jag blir så förbannad och äcklad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
 
Här är länken till artikeln, läs den!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16566878.ab
 
 
 
Jag spottar på honom
 

Är vi inte lika som bär?

 

 
 
 
 
 
 

Hur man botar fylle-ångesten

 
"Det jag inte kommer ihåg, har inte hänt." 
-Hannah Arppe
 
 

Säg vad du vill

Ciao! Just nu är jag i underbara Venedig och hänger med glada italienare. Men oroa er inte, det betyder inte att jag slutar vara bitter. 
 
Idag har jag kommit att tänka på hur mycket jag stör mig på när folk inte säger vad de vill. När man ställer en fråga och sen får ett "tvärtom svar" och personen tror att man ska förstå att denne menar exakt tvärt emot vad den svarat. Jag blir galen! Vad i helvete. Jag frågade för att jag vill veta vad du tycker eller vill, inte för att jag ville gissa mig fram till din åsikt. Frågar jag är det för att jag vill ha ett ärligt svar, inte någon utdragen jävla gissalek. Pucko! Hur svårt ska det vara att säga vad man vill? Tvärtom-människorna verkar vara en folkgrupp utan land, kan ni inte bara bygga er ett jävla land och hålla er där! 
 
 
 
 
 
Bjuder på två bilder från huset i Venedig
 

Han gör det igen


Vampyrer är skit

God kväll mannar!
Det är en ljummen, behaglig kväll i Rom, där jag just nu befinner mig, och slog det mig precis hur trött jag är på vampyrer. Dessa jävla vampyrer man ser överallt. Det går fan inte ens en dag utan att man möts av vampyrjävlar någonstans. De är i böcker, filmer, serier, tidningar, till och med på stora affischer! Gå och DÖ! Nej, juste, ni är redan döda!
 
Det är ett jävla påhitt, såsom tandfen och enhörningar men inte fan gör man tusen filmer och böcker och affischer med dem på. Nej, nej, de är för barn, men vampyrer det kan folk i alla åldrar titta på, det är så jävla vuxet. Väx upp! Lägg ner skiten! Vi har sett det och det blir fan bara sämre. 
 
 
 
 
 
 
 

"En skam för Sverige"

Mitt hjärta gjorde precis ett glädjeskutt när jag läste att Magnus Betnér och Soran Ismael ska göra en stand-up turné tillsammans. Enligt Kingsize Magazine kommer den handla om rasism, zombies och att granska de som granskar. De ska alltså göra det jag älskar mest; klaga och kritisera! Jag kommer helt klart vara där!

 

 
 
 
 

 


Jag vill sälja min dotter

Den här insändaren visar hur omodern Bibeln är och hur sjukt det är att människor lever efter den. Oavsett om du är kristen eller inte så LÄS! Detta är allmänbildning gott folk.

 

 
 

 


Lika roligt varenda gång

 
 
 
 
 
 

Min enda fobi

Tjenare alla bittra själar där ute!
Alla har ju saker de är rädda för, eller hur? Till och med jag, även om jag ser mig själv som en orädd person. Men jag är inte rädd för vanliga saker som; höjder, mörker, spindlar, dvärgar (eller jag är lite rädd för dvärgar) eller Jimmie Åkesson. Nej, jag har en fobi som kallas Coulrofobi, jag är livrädd för clowner! Det är nog det absolut läskigaste jag vet. De är alltid glada på utsidan även om de är onda egentligen, och sen vet man aldrig vem som döljer sig bakom masken. De är oförutsägbara varelser som gärna är närgångna och dyker upp när man som minst anar det. Nej, fy fan! Riktigt äckliga är de. Jag litar inte en sekund på clowner.

 


RSS 2.0