Droger är för pundare

Jag gillar inte droger. Varken gräs, kokain, tabletter eller amfetamin. Droger är smutsigt. Droger är för pundare.

Bournemouth


Tystnad i biosalongen

Jag hatar när folk stör under en biofilm! Är det så svårt att bara stänga munnen och låta oss vanliga människor se på filmen i lugn och ro? En del tror att de är hemma med frugan och ska kommentera allt som händer och förklara för stackars Gunn som inte förstår allt i filmen. Jag blir galen och vill bara skrika: "GÅ HEM PENSIONÄRSJÄVLAR OCH SE FILMEN PÅ DVD!! DÅ KAN NI PAUSA VARANNAN SEKUND OCH REPETERA DIALOGERNA FÖR VARANDRA."
Har ni varit med om att någon mitt under bion frågar: "Såg du det där?" Vad ska man svara på det? "Nej, jag har betalat hundra spänn för att blunda i två timmar. KLART SOM FAN JAG SÅG!"

Kloka ord från Alaska


Never take someone for granted, because no matter how much they love you, people eventually get tired.

Bitch please..


lata jävlar

Jag avskyr skitungar som inte kan ta undan sin disk. Jävla bortskämda snorungar! Det värsta är att ni tror att det är "coolt" att vara lata. Det är så sjukt häftigt att låta personalen ta undan ens skit istället för att göra det dem egentligen ska göra, ta fram mat.
Igår satt ett gäng killar i matsalen och åt. Fyra av fem reser sig och lämnar tallrikarna efter sig. Den femte är på väg att ta undan sin tallrik men...går tillbaka till bordet och ställer tillbaka tallriken. Vadå grupptryck?

No buses


Never regret anything


Bankfan

Fan va jag är trött på banker!! Jävla skit fitt kuk internetbank helvete!
Nu är det andra gången på kort tid som jag spärrar min internetdosa och helt förstört hela mitt ekonomiska liv! Och sen skit supporten som ska va "så jävla bra" säger bara -Jag kan inte hjälpa dig (Varför i helvete jobbar du på supporten om du inte kan erbjuda mig hjälp?) Du får besöka ett kontor imron, för det är nog inte öppet nu (Kl. 21.30). Nehe! Är det inget kontor öppet nu? Tror du jag är dum eller. Klart jag fattar att jag inte kan åka till ett bakkontor nu!
Inte för att hänga ut någon bank eller så men...

Upp med brallorna!

Att visa hela arslet är väldigt avtändande, grabbar. Ni gillar rumpor, vi vill inte se era hela tiden. Det ser helt enkelt förjävligt ut!
Är det sexigt?

Oskrivna regler

Okej, gott folk! Nu är det tid att gå igenom några oskrivna regler som många inte tycks veta om.
  • Spotta inte inne - du kanske gör det hemma men på offentliga platser är det (tro det eller ej) inte okej.
  • Är du man låter du tjejer gå före och håller upp dörren - jag vet inte var gentlemännen tog vägen men jag har inte sett någon på länge...
  • Ryck inte i handtaget på toaletten om du ser att det är upptaget - det går inte fortare!
  • Det är inte okej att ha sex offentligt - inte ens om du är i ett mörkt hörn på Laroy och inte kommer ihåg något dagen efter.
  • Nämn inte något som har med mens att göra till en tjej - om du inte vill ha en grundlig genomgång.
  • Stanna inte mitt i gatan när du går - du är inte ensam och risken är mycket stor att folk börjar falla som dominobrickor.

Störda mammor förstör sina barn

Mammor och minimodeller...ska man skratta eller gråta? Vem ska man tycka mest synd om? Mammorna som BARA skaffade barn för sin egen skull eller barnen som tror att deras mammor älskar dem? Ett gäng sorgliga mödrar utan karriär och uppfostran som lever genom sina döttrar utan en tanke på att de förstör deras liv. Sorgligt att de efter det här programmet aldrig kommer få ett normalt jobb och ingen förälder i hela Sverige kommer låta deras barn vara i närheten av dessa ödlor till morsor.


RSS 2.0