Det är härligt att va bitter


Telefonköer

Jag verkligen avskyr att vänta. Köer i alla former är inte min grej. Bland det värsta är telefonköer. Framförallt de som inte talar om hur lång kön är, hur länge man måste vänta. Sen sitter man där i 35 minuter och har ingen aning om man ens kommit halvvägs. PANIK!

Hörlurar...suck*

Hatar fucking skit hörlurar som inte håller. Hur svårt kan det vara att tillverka ett par enkla hörlurar som tål att användas i mer än någon månad? Jävla Kina skit. Hörlurar ska tåla lite vatten, de ska tåla att ligga fickan och de ska fan kunna spela hög musik.


Nalle Puh


Våldtäktsmän
Sterilisera alla våldtäksmän!

Fuck Putin

Hur hemskt är det inte att Putin tjänar pengar på att tusentals oskyldiga dör i Syrien? Helt sjukt att det kan förekomma 2012 och att FN inte kan gå in och hjälpa till för att skit länderna Kina och Ryssland inte vill. Ryssland och Putin som förser den syriska makten med vapen och blir rika på att folk dör. Fuck Putin!

bad is good
Sova ensam!

Jag älskar att sova ensam. Finns det något värre än när man vaknar av att någon ligger tätt, tätt intill dig och andas med sin härliga morgonandedräkt? Mysa när man ska sova är ju helt värdelöst. Ska jag sova, SKA JAG SOVA. Inte kramas, inte ligga på någon, inte ens känna att det kanske finns en till i sängen. Och sover man i samma säng som någon ska det fan inte märkas.Det du inte kan få


hoppa in för fan!

Jag hatar när folk sätter sig på yttersta sätet på tåget. Bara sätter sig ner på det närmsta sätet bara för att jävlas och göra det så jobbigt som möjligt för alla andra. Varför ska det vara lätt när man kan göra det svårt? Som när det är sjukt trångt och någon verkligen vill sätta sig ner men för att kunna göra det måste hon klättra över de andra passagerarna för att sen pressa sig ner på platsen i hörnet. Va fan!
FLYTTA IN DITT FETA ARSLE! DET FINNS ANDRA SOM VILL SITTA OCKSÅ!

Snälla, hoppa in!

Glad alla hjärtans dag

 

 

 


!

Egocentrism

Gillar inte folk som bara pratar om sig själva. De där som, oavsätt vad du pratar om, alltid kopplar det till sig själva. Vare sig om det handlar om din mormor eller din nya pojkvän så lyckas hon alltid få samtalsämnet att kretsa kring henne. Sluta vara så egocentrisk.


Gifta mig? Nej, tack!

Äktenskapet. Vad fan är det för något? Jag förstår inte varför folk gifter sig. Räcker det inte med att man älskar någon och har någon man vill spendera resten av sitt liv med? Äktenskap och giftemål är bara för osäkra människor som vill visa upp att de har en partner. Något man gör när förhållandet börjar gå utför eller är tråkigt. Nästan alla skiljer sig ju ändå bara. Som om inte det var nog så får du bara ligga med EN person i resten av ditt liv!


55 timmars äktenskap

Jersey Shore


Marilyn Monroe


Svenska...

Varför, varför, varför läser vi svenska från förskolan till sista året på gymnasiet? Tar det verkligen tretton år att lära sig svenska språket? Så sjukt jävla onödigt! Jag har säkert skrivit femtio noveller i skolan, måste jag skriva en till? Varför detta tjat om svenska? VI KAN SVENSKA!


how to hate


Det är kul att sitta på tunnelbanan

Den här morgonen är det stopp på röda linjen. Tågen står därför helt stilla. HELT STILLA! Vad i helvete? Snälla, hjälp mig att förstå, varför vi ska välja lokaltrafiken istället för bilen? För att det är kul att sitta på en tunnelbana som inte rör sig? KUL!Fuck -12

Varför ska det vara så kallt i Sverige? Det är okej med snö men fan inte med tolv minusgrader! Vad är meningen med att det ska vara så jävla kallt? Det gör ont i hela kroppen, näsan blir röd som Rudolfs röda mule och man kan inte klä sig snyggt! Fuck minus 12!


Liz says

"If you have to keep wondering where you stand with someone, maybe it's time you stop standing and start walking."Otacksamma jävlar

Om man blir bjuden på ett kalas av något slag blir man ju jätte glad. Kalas eller fest eller vad det nu kan vara är hur kul som helst om man blir väldigt tacksam, eller? Tyvärr är inte alla lika väluppfostrade och vissa verkar inte förstå det där med att visa tacksamhet.
Om man blir bjuden till någon säger man för det första tack, man säger till i god tid innan om man inte kan komma (inte en timme innan!) och man ser fan till att komma ihåg att man ska hem till någon! Så satans otacksamt, respektlöst och taskigt att komma försent eller att glömma bort en inbjudan. Skäms på er!Nödbromsen

Utan att låta allt för bitter vill jag säga; Fuck alla som drar i nödbromsen på tåget eller tunnelbanan! Så jävla fucking onödigt! Varför i helvet vill man stanna hela tåget och sen orsaka förseningar som påverkar alla tåg resten av dagen? Om man älskar att vara på tåg så mycket att man känner att man måste dra i nödbromsen får man väl ta å hyra ett tåg att bo i eller något. LÅT INTE DINA KONSTIGA FETISHER GÅ UT ÖVER MIG!

Hon har en poäng


Lycklig


Lite tempo, tack!

Folk som går långsamt är sjukt jobbigt. Jag får panik när någon lunkar fram. Jag fattar inte varför man måste gå i slow motion. Att ta sig från en plats till en annan kan inte alltid vara en sightseeingtur. Meningen med att gå är att som fort som möjligt ta sig från plats A till plats B. Lite tempo, tack!

Tunnelbanan

När man åker tunnelbana finns det några oskrivna regler. Den kanske viktigaste är att låta passagerarna gå av tunnelbanan innan man går på. Låter det självklart? Inte för alla. Det finns så många hetsiga idioter som bara måste pressa sig in i tunnelbanan fast tio persononer ska gå av. VARFÖR? Kör de leken "Hur många kan man få plats i vagnen"? SLUTA HETSA OCH LÅT FOLK GÅ AV!! Du kommer hinna med tåget!

word


min födelsedag

När jag fyller år är det min dag. En dag om året ska alla ägna en tanke åt mig och se att alla mina behov är tillfredsställda. Alla ska vara min bitches. Därför är det inte okej när någon glömmer min födelsedag. Glömmer du bort mig på MIN dag kan du glömma bort mig resten av dagarna på året också. Säger du inte grattis på min födelsedag kommer jag aldrig mer säga ett ord till dig.


Låt mig sova!

Jag totalt hatar att bli väckt. Jag är väldigt morgonpigg och sover ganska exakt åtta timmar per natt. Jag behöver mina timmar. När jag somnat vill jag sova tills jag vaknar igen. Det värsta jag vet är att bli väckt innan min inbyggda väckarklocka ringer. JAG BEHÖVER MIN SKÖNHETSSÖNM. TACK!

Nyväckt bitch

RSS 2.0