bullshit!

Fan vad jag hatar skitsnack! Ska du snacka skit om någon ska du fan också kunna säga det i ansiktet på personen i fråga. Annars kan du lika gärna hålla käften! Sluta säga saker du inte kan stå för.


Fuck regn

Är sjukt trött på detta jävla fucking regn. Det är som att vi bor i Amazonas regnskogar eller något. Va fan är grejen, vi behöver inte mer!!

Varför:
  • Ingen gillar regn. (Förutom bönderna och vem fan bryr sig om dem)
  • Ingen mår bra av regn, det är deprimerande.
  • Ingen blir brun - alla är lika bleka och fula som för ett halvår sen
FUCK REGN

Resten av ditt liv

Riktigt bra skit

bakis

Jag hatar att vara bakis, fy fan!! Dagen är helt värdelös. Det är som att man gör sig själv sjuk för en dag. Man har feber, mår illa, kallsvettas, ont i magen och ligger och tycker synd om sig själv. Och sen kommer ångesten...den hemska bakis-ångesten. FAN VAD MAN VILL SLIPPA SKITEN.Öppna kanalen...?

Öppna kanalen, allvarligt, vad är det? Vem fan kollar på sån skit! Har de några tittare alls? Man blir ju deprimerad av skiten.

Kolla på honom! Det är ju synd om gubben.

Citat

"Det största misstaget många människor gör är att inte göra någonting."
Man kan inte gå klädd hur som helst
Nej, man kan inte gå klädd såhär. Det ser för jävligt ut! Hur fan tänkte du när du valde de här brallorna, igen? Har du inga andra kläder att ha på dig? Och hur fan tänkte du när du sen ska söka jobb? "Jo, men självklart väljer arbetsgivaren mig för jag har alltid samma fotbollsbyxor, men jag har inte spelat fotboll på fem år."  

Skaffa dig lite riktiga kläder! Snälla, jag blir fan tårögd.


Fel undertext

Finns det något mer störande än när man laddat ner en film i tre timmar och sen visar det sig att undertexten är helt fel? Det är ju så sjukt frustrerande! Det är fan omöjligt att koncentrera sig på filmen när det ploppar upp massa grekiska bokstäver hela tiden. Eller om undertexten tillhör en annan film, så att man blir helt förvirrad när undertexten visar sig när ingen ens säger någonting eller bara inte passar in, alls.


Vadå "vill du gifta dig med mig?" de ska ju för fan spränga ett jävla hus nu!
Tänk dig att det plötsligt står; "My Mama always said, life was like a box of chocolates."

fästingar

Jag kan inte komma på en bra sak med fästingar. Alla djur ingår i någon näringskedja och är viktig av någon anledning men fästingen kan inte vara viktigt för nåt! Det enda de krypen gör är att suga blod från oskyldiga människor och djur och sen, som ett "tack för blodet" kan man få TBE på köpet. Gulligt! Jättebra! Tack för kaffet liksom!

Jag gillar djur men fästingar klarar jag mig så mycket bättre utan. Kan inte någon bara döda allihop så slipper vi skiten med vaccin mot TBE, borrelios och de andra sjukdomarna man kan få. Djuren är ju för fan bara äckliga!

IDIOT

Oscar Linnros är en av personerna bakom låten

Är det mitt fel att du hatar ditt jobb?

Om man sitter på en servering och beställer in något att dricka ska väl servetrisen vara trevlig? Eller om man åker buss och ska betala för resan kan väl busschauffören åtminstone låtsas gilla sitt arbete?

Det finns hur många människor som helst som inte gillar sitt jobb men va fan! Om man arbetar med människor kan man inte va otrevlig och ta ut sin ilska på kunden. Det är ju för fan inte mitt fel att du fått det värsta jobbet i världen. Ska jag behöva lida för att du har problem i ditt liv? Jag vill ju för fan bara ha en öl, ska jag få skit för det då?

Sluta sura, LÖS PROBLEMET!

Dåliga raggningsrepliker...suck*

Ostadig kille med ögonen i urrigningen - "Gjorde det ont?"
.
Nykter, trött tjej - "Eh...va?"
.
Killen blir riktigt nöjd över sin genomtänkta replik och säger kaxigt - "När du föll ner från himlen?"
.
Allvarligt talat grabbar, nej. Håll bara tyst. Vi vill inte höra dåliga raggningsrepliker och vi gillar dom inte. Om du ändå lyckats få haff med en torr replik som kändes helrätt var det bara för att bruden tyckte synd om dig, eller inte lyssnade på det du sa. Det är BARA PINSAMT att få höra en dålig raggningsreplik. Vi skäms åt er.


problem är inget problem, idiot!

Jag blir så trött på människor som aldrig lär sig att hantera problem. Om det uppstår ett problem, av vilket slag som helst, kan man ju för fan inte bara ge upp och skita i det. IDIOT! Upp på hästen igen bara, LÖS PROBLEMET!


Trodde du att problem bara händer andra? Eller att lösningen, du själv inte kan komma på, kommer att komma flygande in som ett jävla sms i mobilen? VAKNA UPP! ALLA HAR PROBLEM, HELA TIDEN! Problem är till för att lösas och inget annat. Om du måste gå längs hela kinamuren för att lösa ditt problem är det bara att börja traska, det går inte fortare om du väntar i några timmar.
Ingvar har lite problem med bombningar av IKEA varuhus, tror du han bara sitter på sitt arsle och väntar på att det ska "lösa sig"?

Tiden är inne för klagande

Nu har tiden kommit för klagande igen! Är så trött på folk som inte uttrycker sina åsikter och bara blir arga ibland. Nu jävlar ska det börja snackas VIKTIGA SAKER igen. Sånt som vi alla bryr oss om och vill lyssna på.


RSS 2.0