vad har hon på sig?

Det här är sorgligt. Hon har en så fin klänning och sen förstör hon allt med den där jävla BH:n. NEJ NEJ NEJ!

Lär att dig använda en telefon

Jag är så trött på folk som inte kan svara på mobilen. Varför i helvete har man en telefon om man bara använder den för att själv ringa? Vad är det svåra med att ha ljudet på och svara när man ringer? Och inte smsa två dagar senare och fråga "Ringde du mig?" Jävla lata idiot!
Det värsta med de här personerna är de kan skriva och säga "Ring" men sen glömma det och inte svara när man ringer. Det är 2011 pucko! LÄR DIG ATT ANVÄNDA EN TELEFON!

EGO


Lär er snacka, killar

När man träffar en person för första gången finns det saker man får och inte får prata om. För att inte få tjejen ni just raggat upp att bara ställa sig upp och gå bör ni inte prata om följande;

- Pengar - Det är bara väldigt tråkigt och oattraktivt.

- Politik - Tunga ämnen som politik kan ni spara till släktmiddagarna.

- Snygga personer som är i närheten - Sitter man och pratar med någon förväntar man sig full uppmärksamhet.

- SKRYT INTE! - Skryter man så blir det till slut en tävling och det slutar med att någon förlorar och blir arg.

           
vaska

Att vaska är fan bland det dummaste jag varit med om. Spruta champagne, helt okej (det kan ju trots allt träffa munnen) men att vaska, att bara hälla ut skiten, som säkert tagit 10 år att göra, är helt stört. Pengarna kunde fan ha gått till något viktigt som barn som svälter i världen! Uppför er som uppfostrat folk och drick istället!
P. Diddy vaskar

Twilight

Twilight är galet överskattat! Jag är så trött på att höra tjatet om "Twilight hit och Twilight dit. Åh...vampyrer är så snygga" bläääää. De är fan bleka och spinkiga. Allt är ju fan bara grått och deprimerande. Det har gått för långt, snälla släpp skiten!
Jag ser inget sexigt eller roligt alls...jag blir fan mörkrädd av den här bilden.

Bränn skiten

  • De är fula
  • De gör ont
  • De finns ALLTID på fel ställen.

konkurs

Onoff ansöker om konkurs

Priskriget inom hemelektronikbranschen skördar nu sitt första offer. Onoff, med vd Petra Axdorff, ansökte på måndagen om konkurs.

di.se

Clowner

Jag hatar clowner. Alltså inte "de kan va lite läskiga" Nej, nej! Jag får PANIK! Jag klarar inte av en enda liten clown alls. Bara ordet ger mig kalla kårar.
Clowner är det äckligaste, onödigaste påhitt som någon någonsin kommit på! Jag kan inte förstå hur man kan tycka att de är "roliga". De är fan värre än alla spöken och demoner i alla skräckfilmer tillsammans.

skrikande barn

Idag åkte jag buss, i ungefär en timme. Lugnt och skönt kan man tycka men nej! Två sycken små ungar skrek konstant i över en timme. Inte skrek, grät lite grann sådär nej nej! De skrek med allt kraft som finns i en sån liten kropp, panikskrek konstant i en fucking timme!!
Min första tanke var; "Kan någon bara stoppa in apelsiner i käften på dem!" Men efter en stund blev jag lite orolig. Hur i helvete kan barn skrika så mycket, så högt och men sån kraft så länge? De kommer ju att svimma när som helst. Men sån tur har man ju inte. De kunde skrika, länge. Tyvärr!

Heidi & Spencer

Usch de är så..konstiga. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag gillar INTE det här paret. Lås in dem!

J. Åkesson. Äckel

Kan inte någon bara ta bort den här mannen? Vem fan tror han att han är. Jävla pajjas.

lyckliga familjen

Jag hatar reklam, det är sjukt jobbigt. De värsta reklamerna, oavsätt om det är på tv, i radio eller i tidningen, är "lyckliga familjen" reklamerna. Där alla är snygga, glada och älskar varandra. FY FAN FÖR DEM!! Det är ju så fejkat att man mår illa. Det ser bara konstigt och motbjudande ut. Nej, usch! Bort med skiten.


Kan man inte få se lite riktiga familjer där alla vägrar prata med varandra, alla bråkar, ingen kan komma överrens och tonårsdottern smyger ut och super varje dag. Det är verkligheten.
De är ju inte ens lika varandra!!!

Var medveten


"Sanningen om våra behov är att de ser till att bli tillfredsställda,
oavsätt om vi är med på det eller inte."
sand sand sand

Jag gillar stranden, jätte mycket. MEN fan vad jag hatar sanden! Det är bland det värsta som finns. Som när man kommer hem efter en heldag på stranden, tömmer väska på golvet och femton liter sand rinner ut! Det är ett helvete.


tvångsgiftermål

Kvinnor och män som blir tvingade till att gifta sig är helt ofattbart! Det finns inte ens ord att beskriva. Det är bara förjävligt!
Det är inte friskt någonstans.

tatuera namn...

Det är fan inte okej att tatuera någons namn på kroppen. Till skillnad från ditt förhållande håller tatueringen för alltid, och jag tror inte det är speciellt kul att ständigt bli påmind om personen som dumpade en. Nej, USCH! Gör fan inte det!! 

Dock finns det undantag: Om det är ditt barn - dina barn kommer alltid vara dina barn.

Om det är någon annan familjemedlem
- de kommer också alltid vara din familj.  


Sen finna inga fler undantag, vilka kändisar som än gör det, GÖR DET INTE!!!

 

 

 

 

Sorgligt när de sen gör slut.


<3

"Om du älskar mig
Kommer jag lämna dig
Och om du lämnar mig
Kommer jag att älska dig."
Fuck homofober, alla är bi

Homofobi är för mig helt omöjligt att förstå sig på. Det är en sjukdom att vara homofob och de behöver hjälp, inte de homosexuella.

Jag tror att alla föds bisexuella. Det innebär att vi inte har någon bestämd läggning, utan vad vi väljer att kalla oss beror helt på vilka man blir kär i, i livet och vilka man tänder på. Vid femton års ålder kan man kalla sig hetro för att man vart kär i en kille, men sen när man fyller trettio kanske man blir as tänd på en annan kvinna och väljer att kalla sig bi.
Det är aldrig för sent att komma ut med en ny sexuell läggning men det skulle vara mycket enklare om alla bara kallade sig bisexuella. För vi är ju trots allt lika, allihop.

lär dig hyfs, för fan!

Hatar, hatar, hatar folk utan ödmjukhet och förnuft. Ouppfostrade, otrevliga skitungar är fan bland det värsta jag vet. Respekt för andra är fanimig det minsta man kan begära.

Lär er lite hyfs for helvede!

RSS 2.0