jeans i värme

Visst är det skönt nu när solen och värmen äntligen nått Sverige, jaa, men fy fan för att ha på sig tjocka kläder i den här värmen! Man är ju inte van vid att man kan gå runt utan tjock jacka och långa jeans och så helt plötsligt dör man av värmeslag om man har på sig mer än ett linne och ett par shorts. Det är så sjukt äckligt när man har på sig jeans och blir så där jätte varmt. Det bara rinner svett i arslet och byxorona kletar fast på benen, nej! Snälla klä av er annars kommer det stinka skit om alla!


regn och 5 grader

Vad ska man säga...suck* regn och 5 grader är inte vad jag kallar maj väder. Det känns för fan som om det vore november. Jag hatar detta äckliga Sverige fitt väder!! GE MIG SOOOL!!

kom ihåg att...

Minnet gott folk! Det är sjukt hur mycket det kan svika en ibland. Jag hatar när mitt huvud stängs av och jag vet att det var något jag skulle göra men kan verkligen inte komma på vad fan det var!

Viktiga saker är oftast det man glömmer såklart! Bara för att man säger att man verkligen inte får glömma. Vi människor fick inte så bra hjärnor som många tror, våra huvuden förstår inte ordet inte. SÅ ANVÄND FÖR FAN INTE DET!
Lingonveckan

USCH! Fy fan för att ha mens säger jag bara! Ni ska vara jävligt tacksamma killar för att slippa denna mörka tid i månaden. Det är fan INGET som är bra med mens! Om du kommer på nåt så säg till! Det är sjukt jobbigt och inget kan få det att bli bättre.
Du blir irriterad, måste komma ihåg att byta, folk påminner dig om att du har PMS, vilket kan vara det värsta man kan göra, och du mår piss. Tänk dig ont i magen, ryggen, illamående, ingen energi och ett sug på allt gott du inte har hemma såklart och inget sex!

ödet

"I belive that faith has brought us here"RSS 2.0