Enjoy the song


"Just like life every song ends but is that a reason not to enjoy it?"Små barn

Barn kan va söta. De kan vara så underbara och det är inte så att jag aldrig kommer vilja ha barn men FYYY FAAN FÖR SKITUNGAR! Jag vill inte kalla alla barn för små skitungar men alla har vi varit det och helvete va jobbiga de är. Som när man sitter på tåget till exempel och försöker lyssna på musik men det går inte för att det sitter en liten unge i en vagn och skriker för att han inte fick glass för två timmar sen. Ibland får jag bara lust att trycka in en apelsin i käften på dom så att som kan vara tysta!

Nej, usch vilken jävla huvudvärk man kan få av det där skriket som aldrig tar slut heller. Det är som att alla barn är robotar som kan skrika i all evighet tills de fått som de vill. Det är ju SJUKT hur envisa småbarn är! Som utomjordingar som finns där bara för att jävlas för att de tror att allt kretsar kring dom. SMÅ SMÅ MONSTER.
 
va?

Vad är värst; folk som inte lyssnar och inte bryr sig eller folk som säger att dom lyssnar fast dom inte alls gör det? Jag vet faktiskt inte men jag vet att jag hatar folk som inte lyssnar när man pratar! När man står och berättar något som personen frågat efter och sen får man en frånvarande blick som säger, va? Vad sa du?

Jag HATAR HATAR HATAR när folk inte lyssnar!! Hur svårt kan det vara att stiga ur sin lilla bubbla och släppa in omvärlden för några minuter? Men det kan bli värre...man kan få MER än ETT "va?". Det räcker inte med att man fått upprepa sig en gång utan man ska säga det ännu en gång till en person som egentligen inte bryr sig ett skit.


sluta ljug

Sanningen är bra, kanske inte alltid det bästa och mest lockande alternativet men fan inget slår sanningen! Jag förstår mig inte på folk som ljuger dag ut och dag in. Varför? Det värsta med lögnerna är ju att de är beroende framkallande också, börjar man ljuga om något blir man en myttare innan man hinner säga ordet: mytoman. Och det värsta är att man märker det inte själv.

Det folk inte verkar förstå är att sanningen alltid kommer ikapp en. Lägg ihop feta jävla myttar lögnen, det spelar ingen roll, din morsa kommer ändå fatta att du tog hennes vin och att ciggen i din låda var dina, det är ingen ide! Vi underskattar alla för mycket och därför ljuger vi men fatta, DU ÄR INTE SMARTARE ÄN ALLA ANDRA, LJUGER DU ÄR DU RIKTIGT BLÅST SJÄLV SOM TROR ATT ALLA KOMMER ATT TRO DIG.

Det hjälper inte

 


-nej, jag är inte kittlig

Att bli kittlad är något som jag tror ni alla har vart med om (förutom ni lyckostar som inte är kittliga och aldrig har varit) i vilket fall finns det inget som skrämmer mig så mycket som att bli kittlad. Det finns inget som gör mig så maktlös som när jag blir kittlad och jag FÖRSTÅR INTE vad det är som är så kul med det.

För det första, det gör ont.
För det andra, man kan inte andas.
för det tredje, så tappar man kontrollen helt. I alla fall jag, jag sparkar och blir riktigt våldsam.

Jag hatar helt enkelt att bli kittlad och jag är överdygad om att man kan kittla någon till döds! Jag tycker inte man ska kittlas om man inte vill någon riktigt illa.

om religioner


"Religion är till för de människor som inte vill hamna i helvetet, medan andlighet är till för oss som redan varit där."


IS

Jag vill bara säga att jag hatar is. Det är ganska enklet och jag har flera bra andledningar.


1. Det är kallt. Jag avskyr kyla.

2. Man halkar och slår sig. Det gör ont och är INTE kul.

3. Det är svårt att ta bort.

4. Skridskor är inte roligt. Det gör bara ont i fötterna.

5. FOLK DÖR PÅ GRUND AV IS!


Handikappade idioter

Alla vet hur en handikapp parkering ser ut MEN jag är nog inte så säker på om alla vet VARFÖR de finns till. Jo, såhär här det. Det finns en grupp människor i samhället som inte kan gå längre sträckor och därför får de möjligheten att parkera närmare ingången, för att underlätta lite helt enkelt. En del har aldrig fattat det. DE MÄNNSIKORNA ÄR IDIOTER! Ibland undrar jag om det är dom som är mentalt handikappde eller blinda som inte ser skylten och förstår dess innebörd.

Och det spelar ingen roll om du BARA är inne i 5 minuter och köper mjölk, det kan fortfarande komma en som behöver den där platsen betydligt mer än dig. Men antagligen är du mycket viktigare än alla andra och har ett jätte viktigt ärende. JAG SKITER I!!! Och det gör den personen som behöver den platsen du just parkerat på också!! 

Förstör någon annans liv själviska idioter!

 

En lånad men klockren bild!


Jackass är för idioter

Smärta är något man lär sig som liten att undvika. Man går in i väggen när man just lärt sig gå för att förstå, det här gör ont och det är inget jag vill uppleva igen. Men vissa människor förstår aldrig att smärta är kroppens och huvudets sätt att säga, det här är inte bra, fara fara fara. Dessa personer är med i Jackass, och programmet heter så för att de är dumma i huvudet.

De är störda och har inte hittat meningen med livet och de vet inte vad humor är. Att skada sig själv genom att bada med krokodiler eller dra papper genom mungiporna eller tvinga sin kompis att sniffa wasabi är inte roligt. DET ÄR STÖRT! Jag vill helt enkelt säga: JÄVLA IDIOTER LÅT MIG SLIPPA SE SKITEN! BLI FAKIR ELLER NÅGOT ISTÄLLET!Humor eller?


Loneliness is a two-man thingWhen so many are lonely, as seem to be lonely, it would be inexcusably selfish, to be lonely alone.

Gammal mat

När man handlar något man ska äta vill man ju helst att det ska smaka gott (det vill åtminstone jag.) Men så kommer man till affären och ska köpa sig något smaskigt och så betalar man det man ska, som en laglig och ärlig person. MEN sen när man ska öppna föpackningen på, vad det nu kan vara, så visar det sig att bäst före datumet var igår!! Man bara VAA FAAN! Har man betalat för gammal mat som ingen vill ha och som affären bara vill bli av med? Ska jag äta skit bara för att de som arbetar där inte kan sköta sitt arbete och slänga det som inte går att äta? Det är sjukt dålig stil tycker jag man kan ju för fan bli sjuk och typ få matfögiftning eller något och hur jävla roligt är det?

Inte nog med det så vill man ju gå tillbaka till affären och byta vilket man kanske inte orkar eftersom man redan lagt ner bytydligt mer energi än man borde redan. Det är åt helvete när affärerna inte ens kan sköta sitt jobb! Fan skaffa er en utbildning i "kotrollera om varorna fortfarande är ätbara" eller nåt. Ska fan starta nåt sånt eller kanske en förening dit man kan skicka anställda som heter " Du tror att du kan ditt jobb men du har fel, det går att byta"Kolla datumet och klaga när du redan är i butiken, det blir mycket lättare. Tro mig.
KÖR BARA!

Jag måste inleda med att säga att jag har inte körkort. MEN jag hatar ändå när folk inte kan köra bil! Som när jag åkte taxi häromdagen, snubben som körde körde så jävla dåligt att han inte ens visste hur man bromsade! Han använde handbromsen varje gång han skulle stanna till. Vet nu hur mycket man slirar när man bromsar med handbromsen när det är 10 minus ute och det är is på vägarna? Bilen snurrade nästan runt! Hur i helvete kan han få arbeta med att köra bil undrar jag. Det är ju det asolut sista arbetet han ska ha!

Som sagt har jag inte körkort själv men hur jävla svårt kan det vara att köra bil. Som dom som står och väntar i år för att köra in i en rondell bara för att det kommer nån bil som ska in snart, eller när det tar timmar att komma ut på vägen för att det råkar passera några bilar och det kommer en till 200 meter.  KÖR BARA UT! Inte så att du krockar men va fan det ska inte ta 45 timmar att komma ut på vägen.
det är bra att förbereda sig

En sak jag tycker är ganska roligt är att titta på folk på bussen eller tåget, granska och liksom bara titta hur dom beter sig. Men en sak som jag lagt märke till är när människor reser sig för att gå av på stationen en station för tidigt. Jag ska inte klaga nu för en gång skull utan jag tycker bara att det är så roligt.

Det är som att folk tror att om jag inte ställer mig upp i tid kommer jag få total minnesförlust och glömma bort att gå av nästa station. Det ser ut som att dom blir lite stressade och nervösa om dom inte gör sig berädda i tid, som att dom ska springa 100 meter och måste förbereda sig innan starten för att inte ligga efter och kanske inte hinna gå av när bussen väl stannar. 


Gör dig berädd annars kanske du missar starten


LYSSNA PÅ SVARET

När någon säger en sak, till exempel; Vad händer? Då svarar man ju och säger kanske; Inget, själv? Man förväntar ju då sig ett svar tillbaka eftersom man själv svarade och det får man säkert. Men sen vill man ju kanske att den lilla konvesationenen ska leda nån stans och man vill liksom få någon mer fråga eller åtminstone höra någon historia eller va fan som helst för att man inte vill ha lagt ner tid i onödan på att svara på denna fråga. Men då kommer inget svar och person nummer 1 ställer istället SAMMA FRÅGA EN GÅNG TILL!

Va fan liksom, hur jävla svårt kan det vara att bara lyssna på svaret första gången och inse att det faktiskt kanske inte hänt så mycket på 5 minuter! Vad tror idioten att man då ska säga, nej för fem minuter sen gjorde jag ingenting, men nu sitter jag på ett plan på väg till Kina och ska hoppa fallskärm.
Ställ inte en fråga om du ändå inte vill ha något svar


FUUUUUULA MÄNNISKOR

Jag hatar fula människor! Jag menar inte ful fula utseende fula utan folk som gör saker odiskret och fult. Till exempel folk som tittar snett på en fast dom ser bara ut att vara vindögda och ha en felvriden nacke. Jag menar om du ska leka bitch får du ju för fan se till och göra det med stil, det blir ju så jävla pinsamt för dig annars.

Det är ju så fuuuult när folk ska visa att dom ogillar en person genom att stanna upp och ge feta blicken och sen bara dra. Va fan, man måste ju fullfölja det man startat om man nu var så tvungen att starta nåt över huvud taget. Och varför ens lägga ner tid på folk du ogillar?? ÄR DOM VERKLIGEN VÄRDA DIN TID OCH ENERGI???URSÄKTA!

Jag ber om ursäkt att jag haft ett så långt uppehåll men jag vill meddela att jag från och med nu ska bli BETYDLIGT bättre på att göra det jag är bra på, att klaga!

Men jag tycker inte synd om er på nåt sätt eftersom det här är min blogg gör jag vad fan jag vill och därför får ni stå ut lite om ni vill ha lite kvalite på skiten.

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!

Jag hälsar däför mig själv, VÄLKOMMEN TILLBAKA!
RSS 2.0