Tjat

Jag gillar inte när folk säger samma sak mer än en gång. Tjat alltså! Du behöver liksom inte upprepa dig som nån jävla papegoja, jag hörde klart och tydligt första gången. Jag vill inte vara med dig bara, fatta! Vad är det som är så svårt, svarar jag inte när du ringer eller klickar upptaget så vill jag inte prata med dig! HUR JÄVLA TRÖG FÅR MAN VARA!

Sluta tjata på att jag ska med dit och göra så va fan jag gör väl va fan jag vill! Vill jag inte gilla en person så vill jag inte. Tjat gör bara saker värre, ingenting blir bättre!


Barnvagn!

Det är jobbigt att gå i stan när det är lördag och mycket folk. Tänk dig då att ha en barnvagn också...den tar dubbelt så mycket plats och är tio gånger svårare att väja med. DET ÄR INTE ROLIGT! Speciellt inte när folk inte flyttar sina långsamma feta arslen!! Vissa verkar verkligen inte fatta hur jävla lätt det är for dom att röra sig lite åt sida och hur jävla svårt det är för dom med barnvagn att svänga lite. Jag får fanimej lust att svänga in barnvagnen i skrevet på vissa idioter!

Det vackraste och underbaraste barnet som skapatsRulltrappor

Oftast när man använder tunnelbanan har man en tid att passa. Oftast har man därför inte så gott om tid och därför finns inte utrymme att stå och njuta av en skön åktur ner för rulltrappan. DÄRFÖR ÄR DET VÄLDIGT JOBBIGT NÄR EN PERSON SOM UPPENBARLIGEN INTE ALLS HAR BROTTOM STÅR PÅ FEL SIDA!

Det finns en oskriven regel som säger att man håller till höger i rulltrappan eftersom vi har högertrafik. Då är det väl väldigt onödigt att ställa sitt arbetslösa arse på vänstra sidan bara för att alla som faktiskt har något att göra på dagarna ska bli riktigt förbannade och ännu mer stressade!  


Kan sätta på hjärnan och börja använda den?


Plastikoperationer...

Ser du någon skillnad?Jag kan inte säga att jag tycker hon blev snyggare. Allvarligt talat. Hennes ansikte ser bara konsigt ut och när man först ser bilderna ser man inte skillnaden. INTE VÄRT PENGARNA ELLER BESVÄRET!


jävla snö

Nu börjar jag bli riktigt jävla trött på den här snön... Det har ju för fan snöat i ett halvår snart! Räcker det inte nu? Hur mycket snö finns där uppe i molnen egentligen? Det var ju liksom 10 grader här om dagen och helt plötsligt är det 0. Vilket jävla land man bor i asså!Välkommen till Sverige!


En fiskare sa...

"Tålamod är en fiskares bästa vän"


Känner ni igen uttrycket från Lotta på bråkmakargatan?


Prinsessans bröllop

Jag tycker att Victoria och Daniels bröllp har gått lite för långt. Det räcker liksom aldrig! Inte nog med att det står i alla tidningar om vilken mat de ska ha, vilken klänning, vem som är bjuden, vad Silvia har att säga om besticken, så ska de göra miljoner olika souvenirer och ett helt jävla TV program om det! Det är ju sjukt! Och det är inte bara ETT program, utan en hel jävla säsong!
min födelsedag

Det finns en dag om året som är min, en enda liten dag som jag känner mig speciell på och det är just den här dagen som är lite extra viktig. DÅ KAN DU INTE SOM MIN KOMPIS GLÖMMA BORT MIG! Är det så svårt att bara få fram ett liten grattis en gång om året, är det så mycket begärt? Jag hatar när folk glömmer bort mig på min dag.
Om du är min kompis kommer du ihåg när jag fyller år även om du skulle sitta fånge i Mongoliet så skulle du veta att just det sär datumet är tillägnat åt min käre vän Karolina. Det skulle i alla fall jag.

KLADDA NÅGON ANNAN STANS

tja, tänkte va lite effektiv så jag gör lite matte men tyvärr var det nåt som distraherade mig som gjorde att jag inte kunde fortsätta. Någon eller antagligen flera har kladdat sönder min mattebok! Eftersom ingen skola får nya böcker längre har väl antagligen den här boken används i säkert 50 år skulle jag gissa eller det ser åtminstone ut som det.
Jag förstår inte varför man ska rita massa onödigt skit i boken, okej, jag kan förstå att matte lektionerna suger men va fan använd din egen bok till kladdpapper för fan!! Jag vill inte se massa varmkorvar när jag ska göra ekvationer liksom. Det hjälper inte mig att förstå bättre som det kanske gjorde för dig som ritade dom. Och föresten är som inte ens BRA RITADE!

Jag älskar dig

"All you need is love"Djurplågeri


Katten sköts med NIO skott i huvudetDet här är katten Kitty, hon sköts med ett luftgivär 9 gånger i huvudet. Troligen har hon hållits fast eftersom annars hade ju katten självklart sprungit iväg. Jag har bara en sak så säga, ÄR NI HELT DUMMA I HUVUDET?! Varför i helvete skjuter man en katt? Det är ju för fan ingen leksak! Skulle du sjkuta på din egen katt eller?!! Nej tror inte det! Så nästa gång du måste skjuta nån ihuvet med plast kulor kan du ju använda ditt eget, det tål åtminstone mer än ett oskyldigt djur.


USCH

Hej. Jag vill bara säga att jag HATAR när saker inte fungerar! USCH! Fan det kliar i fingrarana.
flytta ditt feta arse!

Jag hatar folk som gör som man inte borde och jag hatar när folk förstör för andra. Det finns något som heter "oskrivna lagar" som man följer utan att anstränga sig speciellt mycket. Men ibland glömmer vissa idioter bort det! Som i rulltrappan till exempel, man står ju självklart på höger sida, eller hur? hur svårt kan det vara? Men en del har riktigt svårt tydligen. De ställer sig på vänster sida och blir upprörda när folk säger, ursäkta. Man får ju fam lust å ta tag i personens axlar och lyfta den åt sidan och sen ha en liten privat undervisning.

Eller som igår i rulltrappan när jag hade brottom tills skolan så går det en tjej framför mig i normal takt och brottom som jag har går jag tätt bakom henne. Helt plötsligt orkar hon tydligen inte mer och stannar! Mitt i rulltrappan så att jag får tvärnita! Hon ställer sig inte på sidan heller, nej nej, hon står i mitten lugnt och stilla och väntar tills hon e uppe. Jag vill bara skrika; FLYTTA DITT FETA ARSLE KVINNA! JAG HAR BROTTOM OCH DU ÄR ETT STORT PROBLEM JUST NU! IDIOT.
Jag pallar bara inte

Jag har haft en riktigt dålig uppdatering, jag vet. Men va fan jag pallar inte alltid, jag har ett liv utanför datan som jag upptäkt och jag måste erkänna att jag gillar det verkliga livet.


RSS 2.0