Voltaire

"Den som inte kan hata kan inte heller älska" Tjejer på toa

Jag, som många andra, har nog märkt att om det är kö till någon toalett är det alltid till tjej toan. Varför ? Ja, det kan man ju undra. Vad är det som tar sån jävla tid för tjejer inne på en toalett ?? Jag har faktiskt aldrig fattat det. Okej, tjejer har mens och det kan väl ta lite extra tid på toan ibland men alla tjejer har ta mig fan inte mens jämt ! Om man ska på toa och vet att det är folk som köar behöver man ju inte nödvändigtvis ta några extra minuter på sig bara för att man själv har stått i kö och är lite trött i benen.

Det är ju för i helvete bara gå in på toan, dra ner byxorna, göra det man ska och sen dra upp byxfan och gå ut därifrån. Det ska fan inte ta längre tid än någon minut. Man behöver ju inte ta nån jävla fika paus helt plötsligt när man satt sig på toan. Ibland undrar jag om folk somnar på toaletten när det tar sån jävla lång tid, att dom sätter sig ner och bara slocknar i några minuter.Snälla ta en power-nap någon annan stans


Citat ur "Mowglis äventyr"

"Tårar är en flod som rinner ur ett brustet hjärta"


Sverige-äckliga-demokraterna

En grupp IQ-befriade, självupptagna, vidriga gubbar som haft en så vidrig uppfostran att dom aldrig någonsin hört ordet respekt, det är min beskriving på sverigedemokraterna. Dom kallar sig ett parti som vill ha med sig svenska folket och få deras röster fast jag skulle nog säga att det är Sveriges största skämt som inte gör något annat än å skaffa sig fler å fler fiender genom att öppna sina äckliga käftar.

En Sverigedemokrat sa nyligen på TV: "Jag är så trött på alla dessa invandrare i Sverige att jag ska flytta till ett land där man inte tar emot några invandrare alls." Det är den IQ nivån dom ligger på. Den här personen är alltså så korkad att han inte fattar: Nr 1. Han blir själv invandrare om han flyttar till ett annat land.
Nr 2. Det landet han flyttar till kommer ju bara bestå av "så kallade" invandrare.
Nr 3. Om landet inte tar emot invandare kommer han ju för i helvete inte in själv !IDIOTER !!Så här ser en vanlig Sverigedemokrat ut

Vill du bli klassad som mongo med ett lägre IQ än en banan bli Sverigedemokrat


SL

Varje dag, två tidpunkter om dagen är det galet mycket folk som åker med stockholms lokaltrafik, SL. Det är på morgonen och på eftermiddagen som ni kanske fattar. De här stunderna på dan är det fan inte kul att åka buss, tåg eller tunnelbana, framförallt från stan. Men varför är det alltid proppfullt kan man undra ? Jaa, jag önskar att jag hade svaret på det. För det är ju otroligt korkat att inte sätta in tillräckligt många bussar t ex så att alla får plats. För hur jävla roligt är det på en skala att först stå och vänta på buss fan som gärna är lite försenad och sen när den kommer är det för mkt folk på den så man kommer inte på ? DET ÄR ÅT HELVETE !! Sen blir det ju inte bättre av att varenda jävel (inklusive jag själv) har brottom.

Nej, om politikerna och SL så gärna vill att varenda människa ska åka deras tåg och bussar får dom ju fanimej se till att det finns plats på dom också !! Det är ju så jävla värdelöst annars. Ingen vill ju för i helvete åka tåg om dom måste stå inklämda mellan en 40årig man som aldrig dushar och en liten unge som hostar och har sig. Nej, fy fan. Då går jag hellre.

 Dom här männen jobbar med att trycka in folk i tåget


RSS 2.0