(:

"Man måste ner för att komma upp"Svara när man ringer!

Jag vet inte hur många gånger det händer att jag får ett sms där det står "ring" lr nåt sånt. Man ba "Aa palla, hon kan väl ringa mig. Aja skit samma" så singer man upp. 9 gånger av 10 svarar personen ganska snabbt men ibland händer det där skit jobbiga man bara kan bli gaaalen på. Att personen som ber en ringa inte svarar !

Vad är problemet liksom?? Ber man någon ringa upp en ser man ju fan till att va tacksam och svara åtminstone. Eller är det för mycket att be om ? Varför ens göra sig besväret att skicka iväg ett sånt litet enkelt å otroligt gulligt sms om man ändå inte tänker svara när personen sen är snäll å ringer ? Om det är svårt att hitta svara-knappen på mobilen, BE INTE NÅGON ATT RINGA DÅ !

 


fråga bara inte

Ibland är man glad och ibland är man ledsen. Ibland är man pigg och ibland är man trött. Men ibland är man bara inte på humör, man kan va irriterad, sur lr bara lite trött. Det är vid dessa tillfällen man bara vill bli lämnad ifred. Vad är då det värsta som kan hända vid den här tidpunken?? Jo, att någon kommer och ställer den riktigt dumma och onödiga frågan: "Är du sur?" Till en början kanske man inte ens är det men om någon idiot kommer och påstår det är det ju klar som fan att man blir sur!

Vid sånna tillfällen om man märker att någon inte är på bra humör är det sista man ska göra är att fråga om personen är sur och ännu värre säga nåt som: "Ryck upp dig nu för fan" VILL MAN VA SUR SÅ LÅT EN VARA DET!! DET BLIR INTE BÄTTRE AV ATT FRÅGA ELLER KONSTATERA DET!LÅT MIG VA NÄR JAG ÄR SUR


folk som sätter dig på fel ställe

Har ni åkt tåg, tunnelbana eller buss någon gång ? Jaa, det har nog alla. Men har ni gått på tåget när det är mycket folk och bara suktat efter en sittplats och sen upptäckt hur idiotiskt korkade vissa människor är, t ex dom som sätter sig på det yttersta sätet när det är ledigt på det inre ?? DET har jag !

Allvarligt talat ! Om det är mycket folk eller iaf folk som vill sitta kan man väl sätta sig på det inre sätet för att underlätta lite. Nej, för människor är så dumma i huvet att de inte tänker alls, de bara sätter sig på det yttre sätet och tycker; "Vadå, varför ska jag sitta vid fönstret?? Jag vill sitta längst ut och bara tänka på mig själv. Jag skiter väl i att andra kanske vill sitta. Dom får väl flyga över mig eller nåt. Jag bryr mig inte" Snälla om erat liv redan är så jobbigt kan ni väl låtsas ha lite medkänsla och göra livet lättare för oss andra som kanske också vill sitta ner.

MEN det finns nåt som kan göra livet ännu lite surare en sån här situation. Det är när man ber idioten att flytta in, för att man inte orkar tränga sig förbi och trycka in sig i hörnet, säger "Nej, jag vill sitta här." MAN BAA DÖÖÖR !! För det första ska man inte behöva säga till folk att tänka lite på omgivningen, iaf inte på offentliga platser och för det andra VADÅ NEJ !! FLYTTA BARA IN FÖR FAN ! SLUTA TJAFSA !
Snälla tänk lite på andra ibland


Kärlek

"Don't promise me forever, just love me day by day"


klart man ska tacklas i ishockey

Igår när jag va på väg till en basketmatch i Solna börja jag å Ida prata olika sporter. Då fick jag veta att när det är ishockey för killar, som man oftast ser på tv, får man tacklas hur mycket man vill. Men när det kommer till så kallad "dam-hockey" får man helt plötsligt inte tacklas !

Vad fan e grejen liksom, jag som alltid har trott att hockey går ut på att tacklas. Det är ju därför man vill spela hockey för fan ! Om man ska åka runt där på isen snabbt som in i helvete och slå på en liten puck som är mindre än en fästing med massa människor i vägen som är typ oöjliga att undvika MÅSTE man ju för fan få tackla varandra ! Varför ska man ha alla dessa jävla skydd till annars ?? Det är ju sååå onödigt att sätta på sig 20kg skydd om man inte ens får putta lite på varan.

Tjejer som väljer att spela ishockey är nog medvetna om att det kommer smälla å kanske göra lite ont, så tro inte att tjejer är mesiga och inte tål en liten knuff. Om jag skulle börja på hockey skulle det vara för att få tacklas.Nej, ska det va så ska det.


RSS 2.0