Stäng luckan!

Ibland är det morgon och då är man ofta trött och kanske inte helt vaken när man går upp, det förstår nog många. Tänk dig då en måndag morgon, du går upp ur sängen, fast du borde sova betydligt längre och det fortfarande är natt ute. Du går in i köket för att ta dig lite frukost när du helt plötsligt går och får en skåplucka i huvudet! Hur jävla roligt är det?! Jag förstår mig inte på folk som inte sänger skåpluckorna efter sig! Vad fan är grejen, om skåpet ska vara öppet hade man ju för fan inte uppfunnit skåpluckan över huvud taget!!

Så snälla människor börja stänga dessa jävla luckor. Nästa gång är det du dom får ett hörn i huvudet.


Titta hur mycket bättre det ser ut


citat från OTH

You can't hide from life, eventually, you're gonna have to live itRäta på ryggen

"Räta på ryggen och gå vidare"


varför måste loven alltid ta slut?

Idag är det söndag, jag har haft höstlov i en vecka nu men det känns som två dagar. Jag skulle behöva MINST en vecka till, känner inte du det också? Att en vecka lov till skulle sitta såååå fint just nu! Men nej. Då måste även detta alldeles för korta lov ta slut och man måste gå upp tidigt tidigt för att gå till skolan.

Vad är grejen med lov egentligen om inte att få oss elever att känna oss utvilade och motiverade till skolan? Jo det är just därför man har lov. Men känner ni er någonsin TILLRÄCKLIGT utvilade för att vilja börja skolan efter ett lov? Det gör fanimej inte jag. Vad är meningen med lov om dom är för korta jämt??? GE OSS LÄNGRE LOV FÖR I HELVETE!! Jag vill också känna mig utvilad till skolan någon gång...

 Happy halloween...lr just fan det har redan varit nu


RSS 2.0