Mobiler...

Jag blir gaaalen på mobiltelefoner ibland och det är jag nog inte ensam om. Vad fan är meningen med att ha en mobil om den inte har mottagning till exempel ?? Jag har en stenålders-mobil, jag vet, men måste det betyda att man tappar all mottaging bara för att man åker till landet. Jag HATAR att inte ha nån mottagning !! Jag kan inte ens åka tunnelbana med min telefon utan att den ska totalt fucka upp. Och ibland när jag är hemma hos nån kompis försvinner all mottgning. Måste man ha den senaste jävla feta telefonen för att man ska kunna åka tunnelbana och snacka i telefon samtidigt ?? TYDLIGEN ! Och det suger...


Så här ser min fin fina telefon ut och jag har den på norska för att göra livet lite roligare
 

Citat ur "Hurtful"


You don't know what you got till you're missing it a lot
Mens...

Finns det något värre en den dag varje månad man upptäcker att man fått mens ? Nej ! Jag vet att killar tycker det är jätte obehagligt att prata om mens men det är vardag för oss tjejer så jag skiter i vilket. Det är dom värsta dagarna i månaden. Inte nog med att det ska blöda å man måste komma ihåg att byta tampong, nej nej, man ska ha en förjävlig mensverk också OCH få PMS ! Inte nog med att livet redan är ett helvete med det, nej, då ska det komma någon idiot å säga: "Har du mens eller?"  Eller varför inte "Sluta ha mens jämt" VAD FAN SKA MAN GÖRA LIKSOM ???? Man kan ju för fan inte hjälpa att man har mens. Tro mig alla tjejer skulle välja att slippa det om man nu fick välja, men det får man inte...Det är ta mig fan inte lätt att ha mens ska ni killar veta

Lev för idag


Gör det roliga först. Det tråktigare blir mindre tråkigt när ingenting roligt väntar.Yasse, Felicia, Jag å Hannah

Miley Cyrus...

Miley är en söt tjej som är bra på att sjunga det kan jag erkänna MEN har ni sätt Hannah Montana ??? Nej, dum fråga. Vem har missat Hannah Montana å Miley Cyrus jobbiga leende som hela tiden säger "Hej, jag är så lycklig. Jag har allt jag vill ha och mitt liv e perfekt å bla bla bla..." Hon är ju bara för mycket !! Jag får panik av att se henne va så lycklig och glad å perfekt jämt. Ingen är såååå perfekt och har det jättebra jämt. Det är samma sak som High School Musical ungarna...det är för mycket !

Hon är väl en bra förebild, eller nej jag tar tillbaka det. Hon är för overklig och omänsklig för att va en bra förebild. Hon svävar i en anna värld, den bruden behöver komma ner på jorden och få se hur världen ser ut utanför Hollywood.

Kan någon bara förklara grejen med all dessa overkliga Disney filmerna som kommer nu för tiden, jag fattar inte vad det är som är så bra. Tecknat är ju så mycket bättre !


Jag skulle ALDRIG betala för att gå å se Hannah Montana på bio. Jag skulle kräva att få betalt i sånna fall.

RSS 2.0