PengarPengarpengar

Det är en härlig sensommardag, du är på stan med bästa polaren och hittar snyggaste jeansen som bara sitter perfekt ! Helt underbart, helt enkelt. Men då kmr du på att din käre mor som är så generös skulle sätta in pengar idag på ditt konto men du är inte 100 på att hon gjort det. Du säger då till i butiken att du kmr tillbaka om 5min för du ska bara till bankomaten och checka pengar. Det låter ju som att dagen är bra och allt flyter hittills men...då kmr bankomaten in i bilden. Vad kan då gå fel, som det oftast gör i dessa lägen, jo:


Nr 1 : Bankomaten är ur funktion för tillfället

Du måste då gå några 100m till (om du har tur) till en annan bankomat. Men då...

Nr 2 : Kön är 1000 människor lång och du måste stå i KÖ !

Aja, du SKA ha jeansen, så varför inte...

Nr 3 : När du då äntligen kmr fram finns det endast 500 lappar...

Fuck också. Aja du bestämmer dig då för att bara kolla saldot och trycker på "kontoutdrag". Men nej nej...

Nr 4 : Då är fucking minneslapparna SLUT !!! 


Så denna underbara dag som va så perfekt blev plötsligt väldigt påfrestande för dina nerver och allt som går fel efter detta ger dig ett sammanbrott. 


Ser allt okej ut ?
 


Be happy

"Efter regn kommer solsken"Jag i Italien


Internet för i helvete

Dagens utbrott blev på den underbara och helt fantastiska uppfinningen vi kallar datorn, eller rättare sagt på internet om jag ska va lite mer specifik.
Jag blir ta mig fan galen när internet fucktardet inte funkar som det ska ! Va fan ere för mening med ett internet som inte funkar som det ska liksom ?? Helt jävla värdelöst ! Och så sitter man där och sätter på och av skiten och kollar att allt ser rätt ut på data-fan och ändå funkar inte helvetes-apparaten. Va fan ska man göra ?? Måste man va nån jävla data expert för att fixa varje gång internet fuckar ?? Nej, jag HATAR när det inte fungerar som det är lovat, speciellt när man sitter och gör nåt viktigt som man bara MÅSTE göra klart.


Livet för mig

Att göra ett misstag är att lära sig nåt


Orättvisor

IBland händer det att jag läser tidningen och då maner jag DN typ och ibland händer det att jag ser på nyheterna på tv och alla håller ju med om att det finns rätt mkt orättvisor i världen som vi faktiskt inte kan göra så mkt åt. MEN en del saker är ju så otroligt orimliga att jag håller på att smälla av. Som att man kan få 4 års fängelse för lite skatte fel men om man dödar någon och lyckas få det till dråp, alltså att man inte gjorde det med flit typ, kan man få 2 månader ! Hör ni hur sjukt det låter ??

Och om du begår våldtäkt har du otur om du hamnar i fängelse mer än 1 månad, fast man har fuckat upp en annan människas liv totalt ! Jag blir så jävla förbannad ! Att inte nån i vårat perfekta land som är så tryckt inte gör något åt saken. Att regeringen bara kan sitta där och titta på och stötta den här skiten. Att alla domare ute i landet dömmer på detta sätt utan att tänka en gång extra.


Det är i mina öron totalt omöjligt och jag ska ägna mitt liv åt att se till att världen blir lite mer rättvis och att äckliga våldtäcksmän och mördare får de straff de förtjänar.

Jag är inte bäst på att uppdatera, jag vet

Jag är lite dålig på att uppdatera jag vet...men nu kmr iaf ett inlägg till. Jag ska försöka bli bättre och ni får gärna ge förslag på vad jag ska skirva om :)


Jag har haft semester

Ärlighet

Bättre ett ärligt nej än ett falsk ja


offentliga toaletter

Jag är en människa som behöver gå på toa rätt ofta och jag tror inte att jag är ensam om det eller kanske men det är inte det jag ska klaga på nu. Utan det är hur otroligt jävla irriterande det är att va väldigt väldigt kissnödig när man går på stan och inte hitta en jävla toalett. Man kan knappt gå för det blir bara värre å värre för varje steg man tar och man tappar snabbt tolamodet samtidigt som alla står i vägen. Japp, det händer mig ibland och FYY FAAAN va det är jobbigt !
Sen när man ÄNTLIGEN hittar en jävla toalett på nån resturang eller likanande får man inte gå på den...man ba VAA ??!!DRIVER DOM MED MIG ??!! Här står jag och hoppar och kan knappt stå still och dom säger att jag måste ha 5 spänn och betala för ETT JÄVLA TOALETTBESÖK !
Och när man är så otroligt obeskrivligt kissnödig har man heller inte tid å argumentera med någon heller så man blir ju tvingad å köpa en jävla cola å bli mer kissnödig eller växla till sig en fucking 5:a. Inte nog med det dom bara MÅSTE ta betalt så är toan den äckligaste du kan tänka dig. Jag blir så trött på dom idioterna som hittat på den skiten.


Att gå på toa är för fan en mäsklig rättighet

det som inte dödar...

Det som inte dödar dig gör dig starkare

 


Fjortisar

I mina ögon finns det inte nåt sorgligare än tjejer och killar som är så osäkra på sig själv och helt utan självkänsla sminkar sig galet, gör allt för att få uppmärksamhet och är alldeles för villiga, så kallade fjortisar. Det finns inget som ger en sämre status än att bli kallad fjortis och det finns ingen grupp människor som har så lite respekt som fjortisar, alla ser ner på er, jag e ledsen men det är så det är. Fjortisar är pinsamma och patetiska och tro mig man vill INTE bli kallad fjortis, det finns ingen som helst status i det.

Fjortis symptom:

Du sminkar dig alldeles för mycket men känner dig snygg iaf

Du blir glad av att bli kallad fjortis

Paow är din största förebild

Du gör VAD som helst för uppmärksamhet

Du tycker att dricka å röka är coolt och ger dig status

Du kan inte gå ut utan ett ton hårsprej, löshår lr alldeles för mkt vax i håret som du sen aldrig orkar tvätta bortDet här är BARA pinsamt

Så sant

En full mans ord är en nykter mans taknkar
Fuck rassar och nassar !

Jag, som ni alla vet, stör mig en del på vissa människor men något jag tror att jag aldrig kommer förstå mig på är nazister och rasister. De är SJUKA på riktigt, de behöver nån form av psyk hjälp. För det är sjukt att hata människor för att dom kommer från ett främmande land eller är judar. Vad fan har judarna gjort världen till exempel ?? Det är ju inte så att alla judar på jorden är galna människor som egentligen inte är människor som alla andra. Och vad fan spelar det för roll om man kommer från Sverige eller Irak ?? Människa som människa.

Sen finns det folk som säger: "det finns statistik på att de flesta brott i Sverige begås av invandrare...bla bla"  SKIT SNACK !! Man skulle lika gärna kunna säga att de flesta som sitter i fängelse har stora fötter eller som jag faktiskt hört är sant, de flesta män i sverige som slutar på Y har suttit i fängelse... Så istället för att hata folk som inte ser svenska ut tycker jag att man kan hata alla som slutar på bokstaven Y, det låter väl rimligt ?
Rasist och nazist är namn på folk som inte vet vilka dom är, SKAFFA ER ETT LIV !

RSS 2.0